duminică, 24 ianuarie 2016

Cum se da mita electorala ascunsa la romani pentru alegerile din 2016

Cum se da mita elctorala de 24 ianuarie 2016!Pomanagii au inceput sa se impinga la fasole,placinta ,tuica moca la orice fel de aniversre care ascunde in fapt mita electorala.La Bistrita Nasaud , primarul unei comune sarabatorea la Caminul Cultural Ziua Unirii desi in 24 ianuraie 1959 se uneau Principatele Romane -Tara Romaneasca si Moldova.Transilvania cu Bistrita se uneau in 1918-1 Decebmbrie.Nu ar fi fost nimic rau sa simti romaneste daca nu se transforma tot intr o petrecere,o betie electorala, la Caminul Cultural unde primarul PSD trecut pe la PDL si PNL a dat moca de mincare si baut celor care l vor vota.La Botosani primarul penal PSD a organizat in 5 circiumi, Revelionul Pensionarilor-sanchi- ptr a da de baut si mincat moca celor mai prosti votanti PSD.Primarii fura miliarde de eruo din banii de pensii, ai lor si pensionarii ii voteaza intr o veselie.Nu ai cu cine-niste dobitoci care se vind ptr o galeata,o tuica si un mic moca.Astra e constiinta lor.Intr o tara civilizata luau o sticla de bere in cap.De ce PSD si PDL si PMP si PNL nu le dau pensii decente sa -si ia ei singuri carne,bere cit vor,sa se plimbe ...Ii tin in saracie ptr a le fi scalvi la alegeri... pacat...Asa sinteti romani?Vomit.

Cine doreste sa facem un film inspirat din scenariul cartii lui Metin Cerchez "Farul lumineaza doar noaptea"?

Cine doreste sa facem un film inspirat din scenariul acestei carti?Caut regizori sau Case de Film Muzeul de Artă din Constanţa a găzduit, joi seară, lansarea cărţii de dragoste "Farul luminează doar noaptea?...", scrisă de deputatul Metin Cerchez. Înconjurat de prieteni, autorul a prezentat prima sa lucrare, o carte inspirată dintr-o poveste pe care scriitorul a trăit-o. "Ca orice om, am cunoscut şi iubirea, dar şi deziluzia şi mi-am dat seama că în clipa în care sîntem supăraţi, părăsiţi în dragoste, căutăm o lumină. Aici, la mare, întotdeauna este frumos să vezi lumina farului. Însă pentru a reuşi să vezi lumina sa, trebuie să ai o inimă mare, să crezi în iubire", a precizat Metin Cerchez. Scrisă într-un moment neplăcut din viaţa sa, cartea încearcă să ofere cititorului o definiţie a iubirii. Povestea de dragoste dintre Mervin şi Magda, prezentată într-o manieră eseistică are, totuşi, un final fericit. De fapt, lucrarea "Farul luminează doar noaptea?..." este prima parte a poveştii dintre cei doi eroi, continuarea ei urmînd a fi prezentată într-o nouă lucrare, de data aceasta, cu un final negativ. "Dedic cartea aceasta celor care au iubit şi n-au ştiut să aprecieze iubirea şi celor care, din păcate, n-au cunoscut şi sigur nu vor cunoaşte niciodată cel mai nobil sentiment dat de Dumnezeu: dragostea!", a concluzionat autorul.

Voi depune plangere penala pentru vatamare corporala impotriva magazinului CCC din Maritimo Constanta.Iata ce patiti daca va cumparati incaltaminte de la CCC.

Maine,subsemnatul Metin Cerchez,voi merge la serviciul de medicina legala pentru a scoate un certificat medico-legal, pentru a depune plangere penala impotriva conducerii magazinului CCC din Maritimo Mall Constanta si a celor trei vanzatoare.Va rog,dragi romani,sa aveti grija ce urmeaza sa patiti daca veti cumpara incaltaminte de la magazinele CCC.Dupa ce ca sunt proaste iti creaza rani grave care,practic pot duce la amputarea picioarelor,cumparand toate gunoaiele Uniunii Europene pentru ca asa vrea mafia.Priviti fotografiile si va ingroziti.

Özcan Deniz - Aslan Gibi

Dezvaluiri despre Mafia care conduce Romania!